“KËNGËT E ARTA”, me Miranda Hashani DHE HAJDAR HAJDARI & Da Lee & Band

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të ju ftojë në manifestimin “KËNGËT E ARTA”, me Miranda Hashani DHE HAJDAR HAJDARI & Da Lee & Band.Manifestimi do të mbahet në Sheshin “NËNA TEREZË”. (hapësira para objekteve së Filharmonisë së R.M.V dhe Operës dhe Baletit)me 9 shtator,2020 me fillim në orën 20:00. Maskat dhe distanca e obliguar.

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin…

Posted by Kic Qik on Monday, August 31, 2020

Поврзани написи