|

Promovimi i librit “Renditja e kohës” nga Risto Gj.Jaçev

Në Qendrën Informative – Kulturore në Shkup u mbajtë promovimi të librit “Renditja e kohës” nga Risto Gj. Jaçev, të botuar nga shtëpia botuese MAKAVEJ. Jaçev është fitues i çmimit “Aco Shopov” nga SHSHM për përmbledhje të poezisë. Promovimi do të mbahet në datën 29 mars,2012 (ditë e enjte) në Sallonin 19:19, në orën 19:19.
Risto Gj.Jaçev e ka mbaruar fakultetin Filologjik në Shkup. Është poet, tregimtar, romansier, autor i dramaveve dhe përkthyes. Është anëtar i SHSHM-së.
Jaçev është autor i librave: “Fyelli dhe magjia” poezi, “Jakov” roman, “Rruga e engjujve” trilogji, “Ëndërrat e mia” dramë dhe shumë të tjera. Është fitues i çmimeve të shumta.
Librin do ta promovojë prof.dr. Vlladimir Martinovski ndërsa vargjet do ti lexojë Vlladimir Jaçev, aktor.

Similar Posts