“Rrugëtim në kohë, vokalo-muzikorë”

“Rrugëtim në kohë, vokalo-muzikorë”

“Rrugëtim në kohë, vokalo-muzikorë”Solistë:Mariana Boshkovska – mezzosopranEmili Hristoska – sopranKlasa: m-r Marija Naumovska MuratovskaPiano përcjellje:Ivana JanakievaDaniell Petreski28.06.2021, ora 19:19h

KONCERT – TRIO AURA

KONCERT – TRIO AURA

KONCERTЕ mërkurë – 09.06.2021Оra 19:19hSalloni 19:19Numri i publikut i kufizuar!

„Тë gjithë sëbashku, për të gjithë më mirë” – Selami Kolonja

„Тë gjithë sëbashku, për të gjithë më mirë” – Selami Kolonja

Тë nderuar,QIK – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë të ju ftoj në manifestimin „Тë gjithë sëbashku, për të gjithë më mirë” – Koncert recital – Selami Kolonja dhe bendi i tij muzikor. Koncerti do të mbahet më 28.05.2021 me fillim në orën 19:00, në Filharmoninë e Republikës së Maqedonisë së…

„Кëngë të arta” – Astrit Stafai & All star band

„Кëngë të arta” – Astrit Stafai & All star band

Тë nderuar, QIK – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë të ju ftoj në manifestimin „Кëngë të arta” – Koncert solistik dhe promovim i albumit “Dedication” i multiinstrumentalistit Astrit Stafai & All star band dhe mysafirit Ardit Stafai – vokal. Koncerti do të mbahet më 21.05.2021 me fillim në orën 19:00,…