| |

Ibër Deari si dhe filmit “Ballkoni” nga regjisorja Linda Zeqiraj

Pas projeksionit të filmit nën qiell të hapur dhe mjaft të suksesshëm nga viti i kaluar, vendosëm që këtë projekt ta vazhdojmë edhe këtë vit gjatë “Tingujve të Çarshisë”.
Këtë vit do të kemi dy projeksione të filmave të mertazhit të shkurtër dhe atë të filmit “Toka” nga regjisori Ibër Deari si dhe filmit “Ballkoni” nga regjisorja Linda Zeqiraj.
Këto projeksione do ti shfaqim ditën e Martë (15/09/2020) në ora 22:00 në parkun poshtë Kalasë së Shkupit.
Ju mirëpresim.
P.S. Mbajtja e maskave dhe distancës gjatë këtij eventi për çdo qytetarë janë të domosdoshme.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3437482772977560

Similar Posts