“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”
|

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e Gurit).Performanca muzikore:Shkelzen Baftijari piano, Arben Tairi violinë,Dilek Redzep piano,Ilina Mitrevska, këngëtare solo. Performanca e artit:Nevzat Bejtuli Kica piktor Dejan Ivanov Margush piktor.

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA
| |

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore – Shkup, në Sallën e Ekspozitës – Imperial 2, me datë 17 shtator 2020, do të hapet ekspozitë pikturash me titull “Portrete të reja 2020” nga artisti DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA. Në ekspozitë, autori do të paraqesë 12 piktura, të punuara në teknikën vaj dhe akrilik…

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”
| |

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”, i cili do të mbahet me 13,15, 16 dhe 17 shtator, 2020. Si çdo vit, edhe këtë vit programi do të jetë i pasur dhe i larmishëm. Do të ketë koloni arti,shfaqje teatrale, filma, stand up komedi,…

“TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal,  Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë
| |

“TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal, Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të ju ftojë në manifestimin tradicional “TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal, Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë. Manifestimi do të mbahet në Sheshin “NËNA TEREZË”. (hapësira para…