| |

“TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal, Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të ju ftojë në manifestimin tradicional “TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal, Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë. Manifestimi do të mbahet në Sheshin “NËNA TEREZË”. (hapësira para objekteve së Filharmonisë së R.M.V dhe Operës dhe Baletit)me 8 shtator,2020 me fillim në orën 20:00.Maskat dhe distanca e obliguar.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3401392553253249

Similar Posts

| |

“СИТЕ ЗАЕДНО”, со ВЕНЕРА ЛУМАНИ, вокал, ЛИНД ИСЛАМИ, вокал и гитара, Клоди Хидри, тапани и Енри Фуша, синт.

Почитувани,

Културно Информативен Центар – Скопје има посебна чест и задоволство да ве покани на традиционалната манифестација „СИТЕ ЗАЕДНО“, со ВЕНЕРА ЛУМАНИ, вокал, ЛИНД ИСЛАМИ, вокал и гитара, Клоди Хидри, тапани и Енри Фуша, синт. Настанот ќе се одржи на плоштадот „МАЈКА ТЕРЕЗА“. (Пред просториите на Филхармонијата на Р.С.М. и Операта и Балетот) на 08 септември 2020 година, во 20:00 часот.
Задолжително маски и растојание

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3402309896494848

Similar Posts