“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”
|

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e Gurit).Performanca muzikore:Shkelzen Baftijari piano, Arben Tairi violinë,Dilek Redzep piano,Ilina Mitrevska, këngëtare solo. Performanca e artit:Nevzat Bejtuli Kica piktor Dejan Ivanov Margush piktor.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”
| |

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”, i cili do të mbahet me 13,15, 16 dhe 17 shtator, 2020. Si çdo vit, edhe këtë vit programi do të jetë i pasur dhe i larmishëm. Do të ketë koloni arti,shfaqje teatrale, filma, stand up komedi,…

Tingujt e Çarshisë 2018
|

Tingujt e Çarshisë 2018

Të nderuar, Në zemrën Çarshisë së Vjetër të Qytetit të Shkupit më 7 dhe 8 shtator (e premte dhe të shtunën) do të mbahet ngjarje tradicionale “Tingujt e Çarshisë”, i projektuar për disa vite nëpër me koncerte të të gjitha zhanreve, shfaqje, shfaqje folklorike, poezi, koloni së artit dhe prezantimi…

Tingujt e Çarshisë
|

Tingujt e Çarshisë

Te nderuar , Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton të jeni pjesë e manifestimit tradicional “Tingujt e Çarshisë”, që do të mbahet me 22-23 shtator, 2015. Te nderuar ,   Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton të jeni pjesë e manifestimit tradicional “Tingujt e Çarshisë”, që do të…