Ве информираме дека проектите (концертите) од сериозна музика кои беа дел од програмата за 2020

Почитувани,Ве информираме дека проектите (концертите) од сериозна музика кои беа дел од програмата за 2020 година нема да се реализираат бидејќи финасиските средствата беа пренаменети за реализирање на проектот “Култура во време на корона”.

Почитувани,Ве информираме дека проектите (концертите) од сериозна музика кои беа дел од програмата за 2020 година нема…

Posted by Kic Qik on Thursday, May 21, 2020

Поврзани написи