|

Ekspozita: “Mbas 100 viteve”,Zllatko Bojkovski

Qendra Informative Kulturore – Shkup, ju fton në ekspozitën “Mbas 100 viteve” në sallonin e ekspozitës – Imperial 1, e mërkurë, 3 prill 2019. në ora 20:00, me skulptura dhe piktura nga Zllatko Bojkovski.
Ekspozita do të shfaqë 25 skulptura të bëra në material metalik, të gjetur në malin Kajmakçalan nga Lufta e Parë Botërore (helmeta, bomba, plumba, pushkë etj.) dhe me 10 piktura të punuara në teknikën akril në pëlhurë, të gjithat të krijuara në dy vitet e fundit, .
Ekspozita do të jetë e hapur deri më 16 prill 2019.

Similar Posts