|

Ekspozita “Grafika – Gjuhë e përbashkët”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën “Grafika – gjuhë e përbashkët”, që do të mbahet në sallonin shitës, me 3 nëntor (e hënë), me fillim në orën 20:00.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën “Grafika – gjuhë e përbashkët”, që do të mbahet në sallonin shitës, me 3 nëntor (e hënë), me fillim në orën 20:00.
Veprat në këtë ekspozitë janë të punuara nga nxënësit e shkollave fillore “Liria” dhe “Vllazërimi”, Shkup, nën mbikqyrjen e prof. m-r Shqipe Mehmeti. Në ekspozitë do të prezantohen 30 punime në teknikën linogdhendje.
Organizatori i proektit eshtë SENSUS, Shkup.
Ekspozita do të zgjasë deri me 10 nëntor 2014.

Similar Posts