|

Piano Recital nga Zoran Stanishiq

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në recitalin e Zoran Stanishiq, piano, që do të mbahet në datën 16 nëntor, 2012 (ditë e premte), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 20:00.

Zoran Stanishiq ёshtё student i Fakultetit pёr Art muzikor nё Shkup nё klasёn e prof. Rita Trpçeva Popoviq. Shkollёn fillore dhe tё mesme e mbaroi nё QASHMB “Ilija Nikollovski – Luj” nё klasёn e prof. Samira Memedova.

Ka qenë pjesёmarrёs nё shumё gara kombёtare dhe ndёrkombёtare si dhe fitues i shumё çmimeve:
Zoran Stanishiq ёshtё aktiv si performues me shfaqje tё dukshme nё koncerte tё shumta si dhe me recitale personale nё Maqedoni. 

Nё kuadёr tё aktiviteteve tё tija komplekse nёpёrmjet ciklusit “Vijmё…” QIK vazhdon me traditёn e koncerteve ekskluzive debituese. Si bartёs tё kёtyre programeve paraqiten instrumentalist tё rinjё – nxёnёs dhe student nga institucionet edukativo muzikore nё Maqedoni.
Dhe pёrkrah moshёs sё re, pa pёrjashtim ata janё talente tё cilёt tani mё e kanё argumentuar perspektivёn e tyre pёr koncerte nёpёrmjet shfaqjeve tё shumta pёr institucionet e tyre arsimore, pёr RMM, si solist nё “Podiumet tё rinjёve” tё FM, por gjithashtu edhe nёpёrmjet çmimeve tё shumta nё gara shtetërore dhe ndёrkombёtare pёr nxёnёs dhe student tё muzikёs.

Similar Posts