|

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitë nga Genta Spahija Mirzo. Ekspozita do të mbahet në sallonin Imperial 2, me fillim në orën 20:00.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitë nga Genta Spahija Mirzo. Ekspozita do të mbahet në sallonin Imperial 2, me fillim në orën 20:00. Genta Spahija Mirzo –Biografi E lindur në vitin 1984, në Shkodër,Shqipëri. Mbaron shkollën e mesme artistike “Prenk Jakova” në vitin 2002,në degën e pikturës, tekstil. Në vitin 2006 diplomohet në Akademinë e Arteve,Tiranë në degën e pictures,tekstil. Nga viti 2006-2010 punon si asistente – pedagoge në Akademinë e Arteve ,Tiranë dhe në Shkollën e Modës, Euromode School, Tiranë. Ka marrë pjesë në shumë eksopzita në grup në Shkodër dhe Tiranë. Kjo është ekspozita e saj e parë personale në Shkup, Maqedoni.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitë nga Genta Spahija Mirzo. Ekspozita do të mbahet në sallonin Imperial 2, me fillim në orën 20:00.

Genta Spahija Mirzo –Biografi
E lindur në vitin 1984, në Shkodër,Shqipëri. Mbaron shkollën e mesme artistike “Prenk Jakova” në vitin 2002,në degën e pikturës, tekstil.
Në vitin 2006 diplomohet në Akademinë e Arteve,Tiranë në degën e pictures,tekstil. Nga viti 2006-2010 punon si asistente – pedagoge në Akademinë e Arteve ,Tiranë dhe në Shkollën e Modës, Euromode School, Tiranë.
Ka marrë pjesë në shumë eksopzita në grup në Shkodër dhe Tiranë.
Kjo është ekspozita e saj e parë personale në Shkup, Maqedoni.

Pjesmarrëse:
2000 – pikturë në telajo, “Emigrimi dhe te drejtat e tij”,Tiranë
2001- fotografi artistike “Peizazh vjeshte”,Galeria e Arteve, Shkodër
2002- pikturë në telajo “Natyrë e qetë “,Galeria e Arteve, Shkodër
2003- Performancë artistike ,Fashion Show “Kuq e Zi”, Insituti i tekstilit dhe Modës,Tiranë
2006- Performancë Artistike,Fashion Show “Miqtë e Galerisë”, Sheraton Tirana
2007- Ekspozitë “Arti kontemporan “, Amc , Tiranë
2008- Performancë Artistike,Fashion Show “Mbrëmje Gala”,Sheraton Tirana
2009- Performancë Artistike ,Fashion Group “Ashley & Holmes”,Tiranë
2010- Performance Artistike “Aty ku Moda takon Traditën, Xhubleta Shqiptare”,Gjakovë-Kosovë

Similar Posts