|

Vladimir Ilievski Promovim të Librit

Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë në promovimin e librit të tregimeve të shkurtra “Shkuma e valës së zezë”, nga Vladimir Ilievski, Botues: Litera Makedonika, me 7 nëntor.2018 – Salloni 19:19, duke filluar në 19:19.

Similar Posts