|

Ekspozitë e pikturave “Heshtje” nga Tea Jovanovska

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “Heshtje”, nga Tea Jovanovska. Ekspozita do të mbahet me 15 dhjetor 2014, në sallonin Imperial 1, me fillim në orën 20:00.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “Heshtje”, nga Tea Jovanovska. Ekspozita do të mbahet me 15 dhjetor 2014, në sallonin Imperial 1, me fillim në orën 20:00.
Tea do të paraqitet me 20 punime të krijuara gjatë dy veteve të fundit dhe të punuara në teknikën vaj dhe akril në pëlhurë dhe lesonit.
Ekspozita do të jetë e hapur deri me 22 dhjetor 2014.

Similar Posts