|

Boban Rajçinoski Koncert

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në Koncert – Boban Rajçinoski – tenor dhe Millan Jankulloski – piano. Koncerti do të mbahet më 14.12.2018, me fillim në orën 20:00,në sallonin 19:19.

Similar Posts