|

Ekspozitë “Le të fluturojmë me qilim magjik”, nga Ana Ivanovska

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “Le të fluturojmë me qilimin magjik”, nga Ana Ivanovska, që do të mbahet me 4 nëntor (e martë) , me fillim në orën 20:00, në sallonin Imperial 1.

 

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “Le të fluturojmë me qilimin magjik”, nga Ana Ivanovska, që do të mbahet me 4 nëntor (e martë) , me fillim në orën 20:00, në sallonin Imperial 1.
Ana Ivanovska lindi në Shkup, 1982, diplomoi në Fakultetin e Arteve në Universitetin Shën Cirili dhe Metodi në Shkup, Maqedoni (2006) në klasën e prof. m-r Blagoja Manevski, dega pikturë në drejtimin konservim dhe restaurim.
 

Ne 2007 I mbaron provimet për pregatitje metodologjike pedagogjiko-psikologjike (dega pedagogji) në Fakultetin e Arteve në Shkup Maqedoni.

Studimet postdiplomike dega e pikturës I mbaron në vitin 2011 në Fakultetin e Arteve në Shkup te prof. m-r Blagoj Manevski dhe fiton titullin – magjistër i Artit në degën pikturë në temën: Gjeometria e shenjtë

Nga viti 2008 është anëtare e SHPAM dhe një nga themelueset e grupit artistik dhe hapsirës artistike Art I.N.S.T.I.T.U.T. në Shkup, 2009. si dhe një nga shtatë antaret e grupit MOMI e formuar në vitin 2012.

POSTS

Similar Posts