|

Debat LITERATURË PËR FËMIJË DHE TË RINJË NË NË RRUGICË TË MAGJEPSUR

Qendra e Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë në një debat të letërsisë për fëmijë dhe të rinj në rrugicë vicioz, në 14.05.2018g. – Salloni 19:19, filloni në orën 12:00. ore /
Organizuar nga QIK Shkupit, do të mbajë një debat mbi “Letërsinë për fëmijë dhe të rinj në një rrugicë të magjepsur.” Fjalën hyrëse të debatit do të paraqesë shkrimtar Gorjan Petrovski që ka prapa tij një opus të madh të punës dhe, në bazë të bibliotekave të qytetit në vend me numrin e librave të huazuara disa herë është zgjedhur shkrimtari më i lexuar për fëmijët dhe të rinj.
Në këtë tribunë si ekspert në këtë fushë fjalën do ta ketë: Dr. Mito Spasevski, profesor, ligjërues për letërsinë e subjektit për fëmijët dhe të rinjtë në Fakultetit Pedagogjik “Shën Klimenti iOhrit “në Shkup.
Njëkohësisht në kuadër të kësaj tribune do të promovohen edhe dy libra për fëmijë nga dy autore të gjeneratës së re: Aneta Velkoska me “Jeni i keq dhe Jangu i mirë”, dhe Violeta Gjurovska me “Ëndërrat nga këto trgime”.

Similar Posts