|

Mozart v.s Poulenc

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në Koncert – Mozart v.s Poulenc (oboë,fagot dhe piano). Koncerti do të mbahet më 18.12.2018, me fillim në orën 20:00,në sallonin 19:19.

Similar Posts