|

“GRATË”, nga Katerina Grozdanova

Katerina Grozdanova lindi në Prilep, në fund të mijëvjeçarit të fundit (04.02.1969).
Nga profesioni ekonomist ndërsa pas thirrjes adhuruese e dashurisë.
Libri i saj i parë është “Në rrugën për në shtëpi …” poezi – prozë në vitin 2015. “Tryeza” – tregime të shkurtra.. Librin e tretë e bëri me bashkëshortin e saj Borçe Grozdanov me titull “Dashuria – Udhëtimi”, pjesa e saj është “Dashuria” – ky libër doli në shtyp në vitin 2017 – prozë ndërsa këtë vit 2018,doli libri i saj poetik “Gratë”.
Libri do të promovohet nga Borçe Grozdanov, Vargjet nga libri do ti lexojë: Vesna Stojanovska – Nikollovska dhe vokal: Dobrilla Grasheska

Similar Posts