|

Promovim i librit nga Kiro Donev

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë t’ju ftojë në promovimin e librit “Nga ditari i Vasko Pikaskos dhe Zorka Shestozborkës” (tregime për fëmijë), nga shkrimtari Kiro Donev. Promovimi do të mbahet në datën 16 nëntor, 2011 (ditë e mërkurë) në sallonin e ekspozitës Imperial 1,me fillim në orën 19:19.

Similar Posts