Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”

Të dashur miq ,Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”, i cili mbahet për të pesten herë. Si vitet e kaluara edhe këtë herë do të kënaqen qytetarët me vargjet e poetëve të moshave të ndryshme të përzedhura…

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”
|

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e Gurit).Performanca muzikore:Shkelzen Baftijari piano, Arben Tairi violinë,Dilek Redzep piano,Ilina Mitrevska, këngëtare solo. Performanca e artit:Nevzat Bejtuli Kica piktor Dejan Ivanov Margush piktor.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”
| |

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”, i cili do të mbahet me 13,15, 16 dhe 17 shtator, 2020. Si çdo vit, edhe këtë vit programi do të jetë i pasur dhe i larmishëm. Do të ketë koloni arti,shfaqje teatrale, filma, stand up komedi,…

TINGUJT E ÇARSHISË  2019
|

TINGUJT E ÇARSHISË  2019

TINGUJT E ÇARSHISË  2019 Manifestimi “Tingujt e Çarshisë”,  organizohet nga Qendra Informative Kulturore – Shkup, dhe koncepti I projektit filloi me idenë për ringjalljen e  Çarshisë, pjesën më te vjetër dhe më te bukur të qytetit tonë e cila pa hezitim na I hapi portat e artit dhe kreativitetit.. Ky…

“SHKUPI LEXON”,

“SHKUPI LEXON”,

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”, i cili mbahet për të katërtën herë. Si vitet e kaluara edhe këtë herë do të kënaqen qytetarët me vargjet e poetëve të moshave të ndryshme të përzedhura me kujdes nga…

RONA NISHLIU Quartet  “MINDIL”
| |

RONA NISHLIU Quartet “MINDIL”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në promovimin e albumit të dytë të titulluar “MINDIL”, nga RONA NISHLIU Quartet.Koncerti do të mbahet me 20 maj, 2019, me fillim në orën 21:00, në Filharmoninë e Maqedonisë së Veriut.Albumi muzikor përfshin 10 këngë të trashëgimisë muzikore qindra vjeçare, tinguj që shquajnë…

„EMIGRANT“
|

„EMIGRANT“

Seksioni i dramës në Gjimnazin Algoritam ju prezanton një komedi magjepsëse „EMIGRANT“, me 24 prill (e mërkurë) në 20:00 në sallonin 19:19.