Tjetër

Akademik Ali Aliu është fitues i shpërblimit shtetëror 22 Nëntori

Akademik Ali Aliu është fitues i shpërblimit shtetëror 22 Nëntori, i cili ndahet për...

PROMOVIM I LIBRAVE

Tema: Ftesa – Promovim i librave, "Flasim shpejt" nga Snezhana Panoska, "Alltani dhe të...

Promovimi i librit Caged – Novelë për dashuri”, nga Vullnet Muharemi

Vullnet Muharemi lindi ne Tetovë 1982, ku kreu shkollën fillore dhe të mesme në...

“Në një frymë” nga Hristo Petresk

QIK-Shkup ju fton në promovimin e librit me poezi të titulluar “Në një frymë”,...

“Gjimnazijada” – një takim i talenteve 2019

Ngjarja kulturore "Gjimnazijada" - një takim i talenteve, është i pranishëm në skenën kulturore...