|

”Marika dhe frika” nga Emilia Slavkovska,

Emilija Slavkovska, është një muzikante dhe shkrimtare e pavarur. Ajo ka performuar në mënyrë profesionale për pesë vjet si muzikante .Shkollomi i saj muzikor fillon në moshën 14 vjeçare, në Shkollë e muzikës “Ilija Nikollovski – Luj”, dhe përfundon me diplomim në interpretim vokal në Fakultetin e Arteve – audiovizuele ESRA në Shkup.
Poezitë e saj u botuan në një numër të revistave të ndryshme dhe faqet e internetit. Si muzikante ajo është shfaqur në festivale në Maltë dhe Maqedoni, mori çmime dhe incizoi një CD të titulluar “Ngjyrat”, promovimi i të cilës ishte në dhjetor 2017.
Romani “Marika dhe frikal” është libri i saj i parë, i cili ka elemente autobiografike, dhe të flitet për dashuri, frikë dhe lumturinë nëpërmjet perceptimit të karaktereve të ndryshme që ende diçka i lidh.
Libri do të promovojë Natalia Slavkovska, tekste nga libri do të lexon: Dolores Popovic dhe Viktor Buzharov, performanca muzikore Darko Medarski.

Similar Posts