|

Delvina Kërluku Promovim

Ju ftojmë në promovimin e librit “Im Atë dhe këlyshët e Titos”,autore Delvina KËRLUKU, më 26.11.2018
(e Hënë)në QIK, salloni 19:19, ora 19:00.
Fjalë për librin:Analisti Imer Ismaili, si dhe do të dëgjoni fjalën e z. Shaban Murati – ish ambasador i parë i Republikës së Shqipërisë në R.e Maqedonisë.
Piano: Nita Grubi Moderatore: B.Ejupi

Similar Posts