|

“NË LAVDI TË ARTIT” 15 prill – Dita botërore e artit (ditëlindja e Leonardo Da Vinçit)

QENDRA INFORMATIVE KULTURORE – SHKUP DHE ASOCIACIONI PËR KULTURË “IKON” Ju ftojnë në hapjen e ekspozitës “NË LAVDI TË ARTIT” 15 prill – Dita botërore e artit (ditëlindja e Leonardo Da Vinçit) QIK – Shkup, sallonet ekspozuese Imperial 1 dhe 2 15 prill (e mërkurë), me fillim në orën 20:00

 

QENDRA INFORMATIVE KULTURORE – SHKUP

DHE

ASOCIACIONI PËR KULTURË “IKON”

 

Ju ftojnë në hapjen e ekspozitës

“NË LAVDI TË ARTIT”

15 prill – Dita botërore e artit

(ditëlindja e Leonardo Da Vinçit)

QIK – Shkup, sallonet ekspozuese Imperial 1 dhe 2

15 prill (e mërkurë), me fillim në orën 20:00

Similar Posts