|

Ju fton në koncert nga Ansambli frymorë “CORONA” dhe Trio “VIVA ARTE”,Mustafa Imeri-tenor

Qendra Informative – Kulturore në Shkup, ju fton në koncert nga Ansambli frymorë “CORONA” dhe Trio “VIVA ARTE”,Mustafa Imeri-tenor, që do të mbahet me datën 24 qershor 2015, në Sheshin “SKENDERBE”, në Çarshinë e Vjetër, me fillim në orën 22:00. Koncerti është në kuadër të ciklit “VIJMË…….”

Qendra Informative – Kulturore në Shkup, ju fton në koncert nga Ansambli frymorë “CORONA” dhe Trio “VIVA ARTE”,Mustafa Imeri-tenor, që do të mbahet me datën 24 qershor 2015, në Sheshin “SKENDERBE”, në Çarshinë e Vjetër, me fillim në orën 22:00. Koncerti është në kuadër të ciklit “VIJMË…….”

Similar Posts