|

Ekspozitë e pikturave nga Engjëll Berisha e titulluar “In the name of the grandfather”.

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e piktorit Engjëll Berisha e organizuar nga Ambasada e Kosovës në Shkup për nderë të shtatë vjetorit së Pavarësis së Kosovës, në sallonin Imperial 2 me 19 shkurt (e enjte) 2015, me fillim në orën 20:00.

Të nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e piktorit Engjëll Berisha e organizuar nga Ambasada e Kosovës në Shkup për nderë të shtatë vjetorit së Pavarësis së Kosovës, në sallonin Imperial 2 me 19 shkurt (e enjte) 2015, me fillim në orën 20:00.
Engjëll Berisha i lindur në Londër, në vitin 1993. Punon dhe jeton në Prishtinë ku dhe studion pikturën në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin e Arteve, në klasën e prof. Zake Prelvukaj. Poashtu punon si gazetar I kulturës në “Klan Kosova Tv”. Ekspozitat e fundit kolektive përfshijnë Globalization Icas ku dhe fitoi çmimin “Merit Award for abstract”, poashtu në Fides Award fitoi çmimin “Piktura Më e Mirë”.

Similar Posts