|

Ekspozitë e pikturave nga Teuta Hoxha Imeri

Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në ekspozitën e pikturave nga Teuta Hoxha Imeri. Hapja do te bëhet me datën 17 tetor, 2013 (ditë e enjte), në orën 20:00, në sallonin e ekspozitës Imperial 2.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në ekspozitën e pikturave nga Teuta Hoxha Imeri. Hapja do te bëhet me datën 17 tetor, 2013 (ditë e enjte), në orën 20:00, në sallonin e ekspozitës Imperial 2.
Teuta Hoxha Imeri u lind në vitin 1986 në Strugë. Skollimin fillor dhe të mesëm e mbaroi në Strugë ndërsa diplomoi në Fakultetin e Artit Figurativ në Shkup, dega Disenj – Grafik.
Ekspozitat personale:
2009 -Galeria – TOÇKA, Shkup
2011- Galeria – QIK, Shkup
2011 – Galeria – Strugë
2013 – Galeria – QIK, Shkup
Ekspozitat kolektive:
2007 – Qendra Kulturore e Maqedonisë, Shkup
2008 – Qendra e Kulturës, Strugë
2008 – Artistët e Rrinj – Banka Botërore dhe Ambasada e Zvicrës
2008 – Bienalja e 13 –të ndërkombëtare për grafikë ( miniatura) Poloni.
2009 – Bienalja e 14 –të ndërkombëtare për grafikë ( miniatura) Poloni.
2008 – TOLERANCA – Poster, Ekspozita ndërkombëtare Ballkanike – Muzeu i Qytetit të Shkupit.
2010 – QIK, Shkup
2011 – Cifte Hamam, Shkup
2011 – Qendra e Kulturës, Gostivar
2012 – Koço Racin, Shkup
2012 – Qendra Kulturore, Manastir
2013 – Qendra e Kulturës, Gostivar etj.
Koloni:
2010 – 2013 – “Tingujt e Çarshisë”, Shkup.

Pikturat me të cilat do të prezantohet Teuta janë të krijuara gjatë viteve 2011-2013, dhe janë të punuara në teknikat akril ne pelhure dhe teknikë e kombinuar.
Ekspozita do të zgjasë deri me 26 tetor 2013.

Similar Posts