|

KONKURS-“Shkupi lexon”

Qendra Informative Kulturore – Shkup I fton shkrimtarët (pa dallim moshe) të konkurojnë për manifestimin tradicional “SHKUPI LEXON”, I cili mbahet në Shkup për here të katërt.

Zgjedhja e autorëve do të bëhet nga komisioni I formuar nga Qendra Informative Kulturore – Shkup dhe Qyteti i Shkupit.

Të interesuarit duhet të dërgojnë një biografi të shkurtër dhe një kopje të romanit ose punimeve letrare
emcemihajlova@yahoo.com deri me 30 prill 2019

Similar Posts