|

EKSPOZITË E FOTOGRAFIVE E TITULLUAR “NGJYRAT” NGA VLLADIMIR ARSOVSKI

Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në ekspozitën e fotografive nga Vlladimir Arsovski. Hapja do te bëhet me datën 29 nëntor, 2011 (ditë e martë), në orën 20:00, në sallonin e ekspozitës Imperial 1. Arsovski ka lindur në vitin 1957 në Shkup. Është elektroingjinier i diplomuar për informatik dhe fotografi gjithashtu është antarë i fotoklubit ELEMA në Shkup dhe shoqatës së fotografëve të Maqedonisë, ku mban kurse të fotografisë për autor të rinjë. Ka realizuar dy ekspozita individuale, dhe ka marrë pjesë në shumë ekspozita në grup në vend dhe jashtë tij. Është autor i mbi 700 fotografive në monografinë multimediale Amaying Macedonia 2009, të cilët kanë marrë 3 çmime ndërkombëtare në Itali dhe Kroaci. Fotografitë e tij janë përdorur në shumë publikime në vend dhe jashtë tij. Në ekspozitën të titulluar NGJYRAT , autori do të prezantohet me 22 fotografi me motive nga rajonet e Maqedonisë. Ekspozita do të jetë e hapur deri më 10 dhj

Similar Posts