|

Ekspozitë e skulpturave nga Guri Çavdarbasha

Ekspozita do të jetë e hapur deri më 13 dhjetor 2014.

Guri Çavdarbasha është i lindur në vitin 1982. Diplomon në vitin 2004 në Akademinë e Arteve në Prishtinë.
Ekspozita të pavarura ka mbajtur në Prishtinë në vitin 2011 dhe në Pejë në vitin 2014. Është pjesmarës në më shumë ekspozita në grupe. Në Ekspozitën e titulluar “Mbrenda dhe jashtë Bllok –portrete” do të eksponohen skulptura të punuara në më shumë materiale, të krijuara vitet e fundit.
Ekspozita do të jetë e hapur deri më 13 dhjetor 2014.

Similar Posts