|

Sinisha Kashavellski

Sinisha Kashavellski u lind me 2 mars 1969 në Kumanovë. Shkollën e mesme të Artit e ka mbaruar në Shkup në vitin 1987, ku gjithashtu vazhdoi me studime të larta në Fakultetin e Arteve në Shkup dhe diplomoi në vitin 1992.

Është anëtar i SHPAM. Ka realizuar ekspozita individuale, në grup dhe projekte të shumta në Maqedoni dhe jashtë vendit.

Jeton dhe vepron në Kumanovë si artist i pavarur.

Similar Posts