|

Mbrëmjen kushtuar Lulzim Hazirit

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në Mbrëmjen kushtuar Lulzim Hazirit,  që do të mbahet në datën 10 maj,2012 (ditë e enjte) në Sallonin 19:19, në orën 19:19.

Lulzim Haziri ka lindur në Gostivar .

Është autor I disa librave të poezisë: “ Kënga lind në vetmi”(poezi), “Kur dyert hapen me zile” (poezi), “Dalja nga Safari”(poezi), “Bardhë e zi”(ese), “Rokenrolli shqiptarë”(ese), etj.

Ka botuar edhe disa tregime. Aktualisht punon në fushën e mbrojtjes së drejtave të njeriut. Poezitë I ka të përkthyera në disa gjuhë si anglisht, frengjisht dhe maqedonisht.

Për punën e tij do të flet:  Salajdin Salihu ndërsa pjesë nga veprat e tij do ti lexojë  Vebi Qerimi.

Similar Posts