Културно-Информативен Центар – Скопје, организира  промоција на книгите  “Волшебната авантура” и “Одмаздата на богомолката”

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгите “Волшебната авантура” и “Одмаздата на богомолката”

Почитувани, Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгите “Волшебната авантура” и “Одмаздата на богомолката”,од Оља Петрушевска -Томева, на ден,4.06.2020г. ,во 12:00часот.во паркот пред КИЦ-Скопје(на отворено) со дистанца меѓу посетителите и заштитни маски на посетителите , учесниците и организаторите. Книгите ќе ги промовира, Татјана Гогоска, водител Елена Максимовска, драмска игра…

Qendra Informative Kulturore – Shkup, pas ngecjes së aktiviteteve shkaku i të ashtuquajturës “koha e koronës”

Qendra Informative Kulturore – Shkup, pas ngecjes së aktiviteteve shkaku i të ashtuquajturës “koha e koronës”

INFORMACIONTë nderuar,Qendra Informative Kulturore – Shkup, pas ngecjes së aktiviteteve shkaku i të ashtuquajturës “koha e koronës”, këto ditë ka filluar me përgatitjet në të gjitha aktivitetet për realizimin e ngjarjeve të planifikuara.Kjo është arsyeja pse përgatitjet po bëhen për të vazhduar atje ku kemi mbetur, dhe për të promovuar…

Fjalim përmbyllës i drejtoreshës së Qendrës Informative Kulturore, zonjës Sermine Purrini

Fjalim përmbyllës i drejtoreshës së Qendrës Informative Kulturore, zonjës Sermine Purrini

Fjalim përmbyllës i drejtoreshës së Qendrës Informative Kulturore, zonjës Sermine Purrini, në lidhje me mbylljen e projektit #KuluraNëKohëneKoronës, projekt ky i organizuar nga Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me institucionet kulturore të Qytetit të Shkupit. Gjatë gjatë kësaj periudhe kishim: Mbi 50 performanca Mbi 200 performues Mbi 500.000 klikime në…