KONKURS – “TINGUJT E CARSHISË” 2021

KONKURS – “TINGUJT E CARSHISË” 2021

KONKURSQendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë artistët e fushave të ndryshme të konkurojnë për manifestimin “TINGUJT E CARSHISË” 2021.Konkursi do të zgjasë deri më 18.06.2021.Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit, programin që do ta interpretojnë, pikturat që do ti ekspozojnë, fotografi, vepra…

KONKURS

KONKURS

Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë interpretuesit e zhanreve të ndryshme(përveç atyre të muzikës klasike) të konkurojnë për projektin “TË GJITHË SËBASHKU, PËR TË GJITHË MË MIRË”. Konkursi do të zgjasë deri më 20.04.2021. Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim dhe program të projektit….

KONKURS

KONKURS

Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton interpretuesit të konkurojnë për projektin “КËNGË TË ARTA” (ruajtja e këngës së vjeter qytetare). Konkursi do të zgjasë deri më 07.04.2021. Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim dhe program të projektit. Çdo koncert do të realizohet duke i respektuar masat…

IP Qendra Informative Kulturore – Shkup, shpall konkurs për projekte të muzikës klasike që do të realizohen në vitin 2021.

IP Qendra Informative Kulturore – Shkup, shpall konkurs për projekte të muzikës klasike që do të realizohen në vitin 2021.

KONKURS IP Qendra Informative Kulturore – Shkup, shpall konkurs për projekte të muzikës klasike që do të realizohen në vitin 2021. Fondet për projektet do të sigurohen nga Qyteti i Shkupit. Zgjedhja e artistëve/instrumentalistëve do të bëhet nga komisioni i formuar nga Qendra Informative Kulturore – Shkup dhe Qyteti i…

Konkurs të gjithë interpretuesit të konkurojnë për projektin “VIJMË”

Konkurs të gjithë interpretuesit të konkurojnë për projektin “VIJMË”

KONKURSQendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë interpretuesit të konkurojnë për projektin “VIJMË”. Konkursi do të zgjasë deri më 24 nëntor 2020.Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit dhe programin që do ta interpretojnë. Çdo koncert do të realizohet duke i respektuar masat dhe…

INFORMATË PËR MANIFESTIMIN SHKUPI LEXON

INFORMATË PËR MANIFESTIMIN SHKUPI LEXON

Sivjet për shkak të pandemisë nuk arritëm t’i mbajmët takimet letrare SHKUPI LEXON V. Për këtë arsye QIK-u këto takime do t’i mbajë në fund të shtatorit. I kemi parasysh kandidatët të cilët janë paraqitur për muajin qershor, por edhe tash deri më 12 shtator mund të paraqiten poetët e…

КОNKURS – “SHKUPI LEXON”

КОNKURS – “SHKUPI LEXON”

Qendra Informative Kulturore – Shkup I fton shkrimtarët (pa dallim moshe) të konkurojnë për manifestimin tradicional “SHKUPI LEXON”.Konkursi do të zgjasë deri më 15 gusht 2020.Të interesuarit duhet të dërgojnë një biografi të shkurtër dhe një kopje të romanit ose punimeve letrareManifestimi do të realizohet duke i respektuar masat dhe…

KONKURS TINGUJT E CARSHISË

KONKURS TINGUJT E CARSHISË

Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë artistët e fushave të ndryshme të konkurojnë për manifestimin “TINGUJT E CARSHISË” 2020. Konkursi do të zgjasë deri më 15 gusht 2020.Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit, programin që do ta interpretojnë, pikturat që do ti…

KONKURS – “TË GJITHË SËBASHKU, PËR TË GJITHË MË MIRË”

KONKURS – “TË GJITHË SËBASHKU, PËR TË GJITHË MË MIRË”

Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë interpretuesit të konkurojnë për projektin “TË GJITHË SËBASHKU, PËR TË GJITHË MË MIRË”. Konkursi do të zgjasë deri më 15 gusht 2020.Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit dhe programin që do ta interpretojnë.Cdo koncert do të…