KULTURA NË KOHËN E KORONËS!
|

KULTURA NË KOHËN E KORONËS!

Për shkak të dyerve të mbyllura të të gjitha institucioneve kulturore gjatë gjendjes së shpallur të jashtëzakonshme, Qyteti i Shkupit dhe Qendra Informative Kulturore e afron kulturën deri tek shtëpija e secilit nga ju. Që nga java e ardhëshme, QIK do të organizojë koncerte nëpër mëhalla, të cilat do të…

DITA E PIANOS – SHKUP 2020

DITA E PIANOS – SHKUP 2020

Për shkak të situatës në të cilën gjindemi me virusin CoVid – 19, Dita e pianos 2020 u realizua online. Më 28 Mars, u postuan 78 inçizime të nxënësve pothuajse nga të gjitha shkollat e muzikës në R.M. së Veriut, në fun page faqen në fejsbuk, Piano day Skopje. Kjo…