Qendra Informative Kulturore – Shkup, pas ngecjes së aktiviteteve shkaku i të ashtuquajturës “koha e koronës”

INFORMACIONTë nderuar,Qendra Informative Kulturore – Shkup, pas ngecjes së aktiviteteve shkaku i të ashtuquajturës “koha e koronës”, këto ditë ka filluar me përgatitjet në të gjitha aktivitetet për realizimin e ngjarjeve të planifikuara.Kjo është arsyeja pse përgatitjet po bëhen për të vazhduar atje ku kemi mbetur, dhe për të promovuar librat dhe ngjarjet e tjera në fushën e letërsisë.Promovimet e para do të fillojnë më 1 qershor dhe sipas masave të paralajmëruara të trafikut do të mbahen në orën 12 në parkun para QIK – ut (jashtë) me një distancë midis vizitorëve dhe maska ​​mbrojtëse nga ana e publikut, pjesëmarrësve dhe organizatorëve.Nëse ka ndryshime në masa, ne do t’u përmbahemi atyre, dhe nëse ka një zgjatje të kohës së lëvizjes së kufizuar, ngjarjet do të mbahen nga ora 18-19.Qëllimi i QIK-ut është që në fushën e kulturës vonesën dy mujore ta përmbush gjatë muajve të verës, në interes të letërsisë dhe kulturës në përgjithësi.Për të gjitha ngjarjet do të informoheni në kohën e duhur.

Similar Posts

Културно-информативниот центар –Скопје, после застојот на активностите предизвикан од т.н “време на корона”

Почитувани,

Културно-информативниот центар –Скопје, после застојот на активностите предизвикан од т.н “време на корона , деновиве почна со подготовки во рамки на сите дејности за реализација на планираните настани .
Токму затоа засилено се прават подготовките за да се продолжи, таму каде што застанавме и да ги направиме промоциите на книгите и другите настани од областа на литературата.
Првите промоции ќе започнат од 1. јуни и според досега најавените мерки за движење ќе се одржуваат во 12 часот во паркот пред КИЦ (на отворено) со дистанца меѓу посетителите и заштитни маски на посетителите , учесниците и организаторите.
Доклку има промени во мерките , ние ќе се придржуваме до нив, а ако има продолжување на времето на ограничено движење , настаните ќе се одржуваат и од 18-19 часот.
Целта на КИЦ е во областа на културата двомесечниот застој да го надомести во текот на летото , во интерес на литературата и културата воопшто.За сите настани благовремено ќе бидете информирани.

Similar Posts