„Златни песни“ Астрит Стафаи & All star band

Почитувани,


КИЦ – Скопје има чест и задоволство да Ве покани на настанот „Златни песни“ – Солистички концерт и промоција на албумот „Dedication“ на мултиинструменталистот Астрит Стафаи & All star band и гостинот Ардит Стафаи – вокал. Концертот ќе се одржи на 21.05.2021 со почеток од 19:00 часот, во Филхармонија на Република Северна Македонија.

* Салата ќе биде исполнета 30% oд нејзиниот капацитет со почитување на сите мерки и протоколи на Филхармонија на РСМ.

Leave a comment

Your email address will not be published.