| |

“KËNGËT E ARTA”, me Miranda Hashani DHE HAJDAR HAJDARI & Da Lee & Band

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të ju ftojë në manifestimin “KËNGËT E ARTA”, me Miranda Hashani DHE HAJDAR HAJDARI & Da Lee & Band.Manifestimi do të mbahet në Sheshin “NËNA TEREZË”. (hapësira para objekteve së Filharmonisë së R.M.V dhe Operës dhe Baletit)me 9 shtator,2020 me fillim në orën 20:00. Maskat dhe distanca e obliguar.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3401387869920384

Similar Posts

| |

“Златни песни”, со МИРАНДА ХАШАНИ, ХАЈДАР ХАЈДАРИ и ДаЛии БЕНД

Почитувани,

Културно Информативен Центар – Скопје има посебна чест и задоволство да ве покани на настанот „Златни песни“, со МИРАНДА ХАШАНИ, ХАЈДАР ХАЈДАРИ и ДаЛии БЕНД. Настанот ќе се одржи на плоштадот „МАЈКА ТЕРЕЗА“. (Пред просториите на Филхармонијата и Операта и Балетот на Р.С.М.) на 9 септември 2020 година, во 20:00 часот.
Задолжително маски и растојание

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3402306196495218

Similar Posts