KONKURS SQ

KONKURS

KONKURS

Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton interpretuesit për projektin “Të gjithë sëbashku, për të gjithë më mirë”, i cili do të mbahet në Shkup, deri në fund të vitit 2019.
Të interesuarit duhet të dërgojnë një biografi të shkurtër, përshkrim të projektit, programin dhe grupin/interpretuesit me të cilët do të performojnë.
Кonkursi do të zgjasë deri më 21.10.2019
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com
tel. 070/727 – 397

Similar Posts