КОНКУРС – “ЗЛАТНИ ПЕСНИ”

Културно Информативен Центар – Скопје, ги поканува сите LIVE изведувачи, музички групи со најнови проекти, да се пријават на конкурсот за проектот “ЗЛАТНИ ПЕСНИ”.Конкурсот ќе трае до 15 aвгуст 2020 година.Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот и програма која ќе ја изведуваат.Сeкој концерт ќе се реализира почитувајќи ги мерките и препораките за заштита од корона вирусот.Со почит, КИЦ – Скопјеe-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts