KONKURS “Tingujt e Çarshisë” është festival që merret me promovimin e trashëgimisë kulturore të Çarshisë së vjetër të Shkupit.

KONKURS “Tingujt e Çarshisë” është festival që merret me promovimin e trashëgimisë kulturore të Çarshisë së vjetër të Shkupit. Festivali Ndërkombëtar multikulturor, i cili zhvillohet në kuadër të projektit “Tingujt e Çarshisë”, do të mbahet në shtator të 2016. Projekti është një destinacion për argëtim cilësor, i cili ka për qëllim të ringjallë shpirtin e Çarshisë së vjetër, përmes prezantimit multikulturor tradicional të mbushur me: shfaqje teatrore, koncerte, poezi, ekspozita arti, shfaqje, filma dokumentarë, valle … Do të ketë prezantim të artizanateve tradicionale, gastronomike dhe ngjarjet muzikore të Maqedonisë dhe të vendeve fqinje. Ky festival krijon një atmosferë produktive dhe gazmore ku qytetarët e Shkupit dhe turistët e rastit nga Evropa dhe Bota, do të kënaqen me prezantime të ndryshme kulturore. Nëse doni të jeni pjesë e ngjarjes “Tingujt e Çarshisë”, me idetë dhe projektet tuaja mund të aplikoni në faqen zyrtare të www.kic.mk kic.muzickisektor@gmail.com info@kic.mk tel.02/3238158 PROJEKTI – “TINGUJTË E ÇARSHISË” FORMA E APLIKIMIT Të dhënat për artistin: EMRI DHE MBIEMRI I ARTISTIT: GRUPI ARTISTIK: ORGANIZIMI: INSTITUCIONI: SHTETI : ADRESA : TEL/FAX : E-MAIL / WEB SITE : Të dhënat: Kategoria (Ju lutem zgjidhni një) Artet vizuale dhe të aplikuara – Artet figurative – Fotografi – Instalacion – Video-art – Arkitektura – Moda – Digital krijimet – Arti kibernetik Arti publik dhe pikat urbane – Balet / Tance Moderne – Teatri i kukullave – Teatri në rrugë / perfomanse në rrugë – Mjuzikëll – Shoqëri valltarësh – Të tjera Muzikë – Jazz / bashkëkohore – Pop / Rock – Klasike – muzik e vjetër qytetare – Electronike / DJ – Film dokumentar “Çarshija e vjetër e Shkupit” Përshkrim i shkurtër i veprave artistike: Lista e pajisjeve të nevojshme teknike dhe lokacionet (ekspozitë, hapësirë …) Numri i pjesëmarrësve: Data e mbërritjes (për pjesëmarrësit nga jashtë) Data e kthimit (për pjesëmarrësit nga jashtë)

KONKURS

“Tingujt e Çarshisë” është festival që merret me promovimin e trashëgimisë kulturore të Çarshisë së vjetër të Shkupit.
Festivali Ndërkombëtar multikulturor, i cili zhvillohet në kuadër të projektit “Tingujt e Çarshisë”, do të mbahet në shtator të 2016.
Projekti është një destinacion për argëtim cilësor, i cili ka për qëllim të ringjallë shpirtin e Çarshisë së vjetër, përmes prezantimit multikulturor tradicional të mbushur me: shfaqje teatrore, koncerte, poezi, ekspozita arti, shfaqje, filma dokumentarë, valle …
Do të ketë prezantim të artizanateve tradicionale, gastronomike dhe ngjarjet muzikore të Maqedonisë dhe të vendeve fqinje.
Ky festival krijon një atmosferë produktive dhe gazmore ku qytetarët e Shkupit dhe turistët e rastit nga Evropa dhe Bota, do të kënaqen me prezantime të ndryshme kulturore.
Nëse doni të jeni pjesë e ngjarjes “Tingujt e Çarshisë”, me idetë dhe projektet tuaja mund të aplikoni në faqen zyrtare të
www.kic.mk
kic.muzickisektor@gmail.com
info@kic.mk

tel.02/3238158
PROJEKTI – “TINGUJTË E ÇARSHISË”
FORMA E APLIKIMIT
Të dhënat për artistin:

EMRI DHE MBIEMRI I ARTISTIT:

GRUPI ARTISTIK:

ORGANIZIMI:

INSTITUCIONI:

SHTETI :
ADRESA :
TEL/FAX :
E-MAIL / WEB SITE :
Të dhënat:
Kategoria (Ju lutem zgjidhni një)
Artet vizuale dhe të aplikuara

– Artet figurative
– Fotografi
– Instalacion
– Video-art
– Arkitektura
– Moda
– Digital krijimet
– Arti kibernetik
Arti publik dhe pikat urbane
– Balet / Tance Moderne
– Teatri i kukullave
– Teatri në rrugë / perfomanse në rrugë
– Mjuzikëll
– Shoqëri valltarësh
– Të tjera
Muzikë
– Jazz / bashkëkohore
– Pop / Rock
– Klasike
– muzik e vjetër qytetare
– Electronike / DJ

– Film dokumentar “Çarshija e vjetër e Shkupit”

Përshkrim i shkurtër i veprave artistike:

Lista e pajisjeve të nevojshme teknike dhe lokacionet (ekspozitë, hapësirë …)

Numri i pjesëmarrësve:
Data e mbërritjes (për pjesëmarrësit nga jashtë)
Data e kthimit (për pjesëmarrësit nga jashtë)

Similar Posts