“Detal” nga Darko Popov

“Detal” nga Darko Popov

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e fotografive nga Darko Popov.Ekspozita do të hapet me 10 dhjetor dhe do të zgjasë deri me 20.12.2020, në sallonin e ekspozitës Imperial 2.

Hapja e ekspozitës grupore të titulluar “Art I përjetshëm”

Hapja e ekspozitës grupore të titulluar “Art I përjetshëm”

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës grupore të titulluar “Art I përjetshëm”, nga piktorë, profesorë dhe asistentë të Fakultetit të Artit dhe Disenjit në Universitetin e Novi Pazarit. Në ekspozitë do të shfaqen 26 vepra (piktura, grafika, vizatime dhe një skulpturë) nga 23 autorë. Ekspozita…

Ana Ivanovska , Shkup dhe piktura nga Irene Tamanjone

Ana Ivanovska , Shkup dhe piktura nga Irene Tamanjone

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën nga CreArt, Instalacion i artistes Ana Ivanovska , Shkup dhe piktura nga Irene Tamanjone, Itali. Ekspozita do të hapet me 12 nëntor dhe do të zgjasë deri me 18 nëntor 2020 me fillim në orën 19:00.Kurator i projektit është Kiril Penushliski. Organizuar…

OROBORO – 40 vjet krijimtari artistike nga Lube Aleksovski

OROBORO – 40 vjet krijimtari artistike nga Lube Aleksovski

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në hapjen e Ekspozitës jubilare, OROBORO – 40 vjet krijimtari artistike nga Lube Aleksovski, në sallonin e Ekspozitës – Imperial 1, me 11 nëntor 2020. Ekspozita do të jetë e hapur deri me 24.11.2020.Në ekspozitë do të shfaqen mbi 60 vepra…

“Mjerimi në Kryeqytet” nga Delvina Kërluku

“Mjerimi në Kryeqytet” nga Delvina Kërluku

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e fotografisë “Mjerimi në Kryeqytet” nga Delvina Kërluku. Ekspozita do të hapet me 2 nëntor dhe do të zgjasë deri me 7 nëntor 2020. Në ekspozitë do të prezantohen 20 fotografi.

Ekspozita nga Tatjana Maneva e titulluar “Druri i jetës”.

Ekspozita nga Tatjana Maneva e titulluar “Druri i jetës”.

Te nderuar,QIK – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës nga Tatjana Maneva të titulluar “Druri i jetës”. Ekspozita do te hapet me datë 29 tetor 2020, në Sallonin Imperial 2. Piktorja do të prezanton 11 punime në teknikën vaj dhe akril në pelhurë të krijuara gjatë vitit të fundit….

Rezonanca e kaltërt, nga piktori Antonio Maznevski

Rezonanca e kaltërt, nga piktori Antonio Maznevski

Të nderuar, Ju informojmë se në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në Sallonin e ekspozitës – Imperijal 2, nga 19-29 tetor 2020, do të jetë e hapur ekspozita – projekti, Rezonanca e kaltërt, nga piktori Antonio Maznevski. Në ekspozitë do të jetë i ekspozuar Trup i ndriçuar në hapsirë, (280…

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA
| |

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore – Shkup, në Sallën e Ekspozitës – Imperial 2, me datë 17 shtator 2020, do të hapet ekspozitë pikturash me titull “Portrete të reja 2020” nga artisti DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA. Në ekspozitë, autori do të paraqesë 12 piktura, të punuara në teknikën vaj dhe akrilik…

30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti

30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti

Të nderuar, QIK -Shkup ju fton në ekspozitën jubilare 30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti.Në ekspozitë do të prezantohen krijime të punuara ne letër në teknikën akril në vaj nga ciklet “Gjeometri lirike”, “Tradita”, “Depërtim i dritës” dhe “ Enigmë”.Ekspozita do të hapet në sallonin Imerial 1, në datë…