Erë e ngjyrosur FU, nga Bllashka Mieva

Erë e ngjyrosur FU, nga Bllashka Mieva

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës së pikturave të titulluar, Erë e ngjyrosur FU, nga Bllashka Mieva. Ekspozita do të hapet me 25 qershor 2020. Në ekspozitë, autori do të paraqesë 13 piktura, të bëra në teknikë të kombinuar (akuarel dhe akril në pëlhurë), të…

E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin
|

E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin. Ekspozita do të hapet me 27 qershor 2020, në sallonin ekspozitës, Imperial 2.Autori do të paraqitet me 25 vizatime të punuara në teknikën akril në letër dhe të krijuara vitin e…

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup do të mbahet ekspozitë nga piktorja Mjellma Goranci Firzi nga R. E Kosovës,  e titulluar “Unë Lule”. Ekspozita do të mbahet me 4 maj 2016 me fillim në orën 20:00, në sallonin…

“Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski.
|

“Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski.

QIK – Shkup ju fton në në Sallën e Ekspozitave – Imperial 1, e Martë, 1 Tetor 2019, në orën 20:00 në hapjen e ekspozitës me skulptura dhe piktura me titull “Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski. Në ekspozitë, autori do të paraqesë skulptura të bëra me materiale alumini dhe piktura…

Ekspozita: “Mbas 100 viteve”,Zllatko Bojkovski
|

Ekspozita: “Mbas 100 viteve”,Zllatko Bojkovski

Qendra Informative Kulturore – Shkup, ju fton në ekspozitën “Mbas 100 viteve” në sallonin e ekspozitës – Imperial 1, e mërkurë, 3 prill 2019. në ora 20:00, me skulptura dhe piktura nga Zllatko Bojkovski. Ekspozita do të shfaqë 25 skulptura të bëra në material metalik, të gjetur në malin Kajmakçalan…

Ekspozita tradicionale “Formati i vogël”

Ekspozita tradicionale “Formati i vogël”

Në Qendrën e Informative Kulturore – Shkup, në sallën e ekspozitës – Imperial 1, e martë, 18 dhjetor 2018, me fillim në orën 20:00, do të hapet ekspozita tradicionale “Formati i vogël”, 2018 e organizuar nga SHPAM dhe QIK – Shkup.

Slavço Maksimovski Ekspozitë
|

Slavço Maksimovski Ekspozitë

Qendrën e Informative Kulturore – Shkup, në sallonin – Imperial 1, e enjte, 29 nëntor 2018. në ora 20:00. do të hapet ekspozitë e pikturave të artistit SLAVÇO MAKSIMOVSKI.

Verim Zendeli

Verim Zendeli

Qendra Informative Kulturore – Shkup, ju fton në ekspozitën e piktorit Verim Zendeli. Ekspozita do të mbahet në sallonin e ekspozitës Imperial 1, me 20 nëntor, 2018, me fillim në orën 20:00.

Kolonia ndërkombëtare e Arteve “Kërçovë”
|

Kolonia ndërkombëtare e Arteve “Kërçovë”

Qendra Informative Kulturore- Shkup ju fton në ekspozitën, Kolonia ndërkombëtare e Arteve – Kërçovë 2018, në sallonin- Imperial 2, e enjte, 15 nëntor, 2018 në ora 20:00. Ekspozita do të shfaqë veprat e 10 autorëve – pjesëmarrësve të Kolonisë Ndërkombëtare të Kërçovës 2018, të vendeve: Maqedoni, Serbi, Bullgari, Qiproja dhe…