ПОСЛЕ 50 МААЛСКИ КОНЦЕРТИ ВЕЧЕРВА ЗАПИРА „КУЛТУРА ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА“

На денешната прес конференција преставниците на градските културни институции информираа за резултатите од проектот „КУЛТУРА ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА“.
На досегашните 50+ настани, настапиле повеќе од 200 изведувачи, со повеќе од 500.000 гледачи на социјалните мрежи и илјадници балкони во осум различни општини во Скопје.
Проектот запира со вечерниот настап на познатите „Суперхикс“, а градските културни институции наскоро ќе излезат со адаптирани програми усогласени со идните препораки на Владата. #СкопјеДома

После 50 маалски концерти, вечер запира “Култура во време на корона”

Posted by Kic Qik on Sunday, May 10, 2020

Sot, me koncertin e Laura Kërliut, mbaron projekti "KULTURA NË KOHËN E KORONËS". Gjatë kësaj periudhe pranuam…

Posted by Kic Qik on Sunday, May 10, 2020

Поврзани написи