Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me QIK dhe KARIERA.mk – BONIFACE

Sot , ne koncertin e rradhes, te cilin do ta organizojme ne lagjen Çair në parkun e Rr.”Vukovarska 11”, do te kemi live performance nga bandi “BONIFACE”,
Ines Gubernikj – vokal
Shinasi Ramadan – baskitar & vokal
Lirim Veseli – kitar
Enis Alji – sint
Albin Sopa – kahon
Koncerti do te fillon ne ora 20:30 dhe planifikojme te zgjase plot nje ore.Per qytetaret te cilet nuk jetojne ne kete lagje, koncerti do te transmetohet edhe ne platformat online te Qytetit te Shkupit dhe Kic Qik.#rrinështëpi

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3072055892853585
https://www.facebook.com/KIC.QIK/videos/558590368399207/
Facebook Life Stream
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3075358415856666
Fotografi nga eventi

Similar Posts

Град Скопје во соработка со КИЦ и KARIERA.mk – BONIFACE

Денес, на следниот концерт кој го организираме во Чаир, ул.”Вуковарска 11″, настап во живо ќе има бендот BONIFACE.
Инес Губерниќ – вокал
Шинаси Рамадан – басгитара/вокал
Лирим Весели – гитара
Енис Аљи – синтисајзер
Албин Сопа – кахон
Концертот ќе почне од 20:30 часот и ќе трае eден час.
За тие што не живеат во оваа населба, концертот ќе се емитува во онлајн платформите на Град Скопје и КИЦ. #седидома

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3074646882594486
https://www.facebook.com/KIC.QIK/videos/558590368399207/
Facebook Live Stream
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3075358415856666
Фотографи од настанот

Similar Posts