Qyteti i Shkupit ne bashkepunim me QIK dhe KARIERA.mk

KULTURA NË KOHËN E KORONËS
Koncert mëhalle:
25 prill,Fushë Topan,ora 17:00
Shkup 2020
Artan Kastrati
#rrinështëpi

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3047932995265875

Similar Posts

Град Скопје во соработка со КИЦ и KARIERA.mk

КУЛТУРА ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА
Маалски концерт:
25 април, Топанско поле, 17ч, Скопје 2020
Артан Кастрати
#останидома

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3047932995265875

Similar Posts