Literaturë

Promovim – AVENTURË MAGJEPSËSE nga Ola Petrushevska

Promovimi i parë në kohë pandemie në parkun para QIK'ut, do të...

“101 Jetë” nga Vesna Mojsova Çepishevska

QIK - Shkup Ju fton në promovimin e librit” 101 Jetë" nga...

“Maqedonia nga Antika deri te koha jonë”Jusuf Buxhovi

Promovim i librit nga Jusuf Buxhovi "Maqedonia nga Antika deri te koha jonë" E enjte, 17.10.2019,...

Promovimin e librit “Drama të reja” nga Tomislav Osmanli

Tomislav Osmanli (1956) është dramaturg, skenarist dhe prozator. Është autor i njëzet e...

PREZANTIMI I KRIJIMITARISË SË LETËRSISË, NGA POETI AMERIKAN, GJORGJ VALAS

Gjorgj Valas poet amerikan, i lindur më 22 mars 1949, në Hampstead, shteti i...