KONKURS SQ

KONKURS TINGUJT E CARSHISË

Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë artistët e fushave të ndryshme të konkurojnë për manifestimin “TINGUJT E CARSHISË” 2020. Konkursi do të zgjasë deri më 15 gusht 2020.Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit, programin që do ta interpretojnë, pikturat që do ti ekspozojnë, fotografi, vepra letrare…Koncertet dhe ngjarjet do të realizohеn duke i respektuar masat dhe rekomandimet për mbrojtje nga korona virusi.

Me respekt, QIK – Shkupe-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts