Muzika

QIK – Shkup si aktivitet të rradhës realizoi projektin “Talentët e rinjë”

QIK - Shkup si aktivitet të rradhës realizoi projektin "Talentët e rinjë", me datë...

Në Kurshumli han – TUNA & 4TUNA band, Coda band dhe Shpend Latifi & band!

Во Куршумли ан - TУНА & 4ТУНА бенд, Кода бенд и Шпенд Латифи &...

“TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal, Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore - Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të...

“KËNGËT E ARTA”, me Miranda Hashani DHE HAJDAR HAJDARI & Da Lee & Band

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore - Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të...

Tafa & Friends

QIK - Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri - Tafa &...